F1 - HÍRCSOKOR: TÖBB 2016-OS AUTÓT IS BEMUTATTAK HÉTFŐN

montazs_autobemutatok_febr_22.jpg

A mai nap folyamán 4 autóról hullt le a lepel, és további kettő pedig újból, a való életben is bemutatásra került. Autóbemutatók szempontjából a felhozatal: Mercedes, Haas, Red Bull, Renault, Force India, Manor.

Mercedes:

A vasárnapi stúdióképek után a valóságban is bemutatásra került a Mercedes 2016-os autója a W07-es, melynek festésébe éppen csak belenyúltak: az oldaldobozon több lehet a türkizzöld szín, míg a hátsó légterelő feketébe burkolózott.

#F1 - A Mercedes a valóságban is lerántotta a leplet Lewis Hamilton és Nico Rosberg 2016-os "játékszeréről", a W07-esről! Részletek később.

Közzétette: Braking News F1 – 2016. február 22.

Haas:

Az újonc Haas csapat is a Mercedes mintájára cselekedett, ugyanis a vasárnap feltöltött stúdiófotók után a valóságban is megmutatta magát Gene Haas alakulatának valaha volt legelső Forma-1-es autója, a VF-16.

#F1 - A Haas F1 Team a valóságban is leleplezte idei versenygépét, a VF-16-ot. Részletek később.

Közzétette: Braking News F1 – 2016. február 21.

Red Bull:

Immár nem csak a Red Bull festését, hanem magát a 2016-os autót, név szerint az RB12-est is láthattuk. A Christian Horner vezette gárda ezúttal a tervezést illetően a határokat feszegették, időben is, olyannyira, hogy a Milton Keynes-i alakulat ment át utoljára az FIA töréstesztjein.

#F1 - Íme a Red Bull 2016-os autója, az RB12-es! Részletek később.

Közzétette: Braking News F1 – 2016. február 21.

Renault:

A minap már nem a demóautójával jelent meg a 2010 után visszatérő gyári Renault csapat, hanem a "valódi" RS16-ossal, melynek bemutatása egy újabb fontos mérföldkő volt a csapat számára.

#F1 - A Renault is bemutatta 2016-os gépét, az RS16-ot! Részletek később.

Közzétette: Braking News F1 – 2016. február 22.

Force India:

A tavalyi szezon meglepetéscsapatának tartott Force India is lerántotta a leplet a 2016-os fenevadjáról, a VJM09-esről, amely azt kell tudni, hogy a tavalyi szezon harmadánál debütáló VJM08-B továbbfejlesztett változata. A silverstone-i székelésű gárda közleményéből kiderült, hogy a szélcsatornában jól teljesített Hülkenberg és Perez "idei" játékszere, így számottevő javulást várnak attól. A csapat azt is elárulta, hogy az idei első fejlesztési csomag már Melbourne-ben bevetésre kerül; a következő, jelentős pakkot pedig az európai szakasz kezdetének tájékán vethetik be.

#F1 - Íme a Force India idei fenevadja, a VJM09-es! Részletek később.

Közzétette: Braking News F1 – 2016. február 21.

Manor: 

Jelentős változásokon ment át a Manor gépe 2015-ről 2016-ra. Nem csak a csapat neve és logója, hanem autójának, az MRT05-nek a dizájnja is változott. A tavalyi évben a sereghajtó szerepet betöltő versenymasina idén már piros-kék-fehér színkombinációban fog pompázni. De nem csak külsőleg történtek változások, ezt pedig tökéletesen bizonyítja azon nyilatkozat egy-két mondata, melyet maga az alakulat technikai igazgatója, John McQuilliam mondott:

"Gyakorlatilag csak a tűzoltókészüléket tartottuk meg tavalyról. Az autó 3393 alkatrésze közül mindegyik új." 

#F1 - Íme a Manor 2016-os autója, az MRT05!

Közzétette: Braking News F1 – 2016. február 22.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr408411302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása