F1 - ÍME A MCLAREN MP4-31-ES!

cburwnfxiae7h62.jpg

Vasárnap hajnalban az F1 Fanatic, valamint a német Auto Motor und Sport idő előtt kiszivárogtatta a McLaren képeit a wokingi csapat új autójáról, az MP4-31-ről!

Noha a McLaren bemutatójára csak vasárnap délelőtt 11 órakor került volna sor, az F1 Fanatic és a német Auto Motor und Sport idő előtt lerántotta a leplet a McLaren MP4-31-esről. A wokingiak autója első ránézésre nagyon hasonlít elődjére, az MP4-30-ra, azonban azért történtek változások, mint például a tavalyi Osztrák Nagydíjon bevetett orrkúpon megjelenő S-csatorna, a wokingiak és a Honda filozófiáját követő szűk hátsó rész.

Azonban a közvéleményt minden bizonnyal az autóban dobogó Honda-szív foglalkoztatja. Korábban spanyol értesülésekből annyit tudhattunk meg, hogy teljesítmény terén számottevő javulás történt, azonban a megbízhatóság továbbra is egy sarkalatos pont. Majd a jövő héten minden bizonnyal e téren is okosabbak leszünk, ugyanis hétfőtől csütörtökig az első téli tesztsorozat kerül megrendezésre Barcelonában, ahol hétfőn és szerdán Jenson Button, kedden és csütörtökön pedig Fernando Alonso ül be a volán mögé. 

Képgaléria a McLaren MP4-31-esről:

Bemutatófilmen a McLaren idei gépe:

McLaren-Honda MP4-31 Reveal Film

Introducing the McLaren-Honda MP4-31: http://mclrn.co/MP431Science and art converge. #TheF1Effect

Közzétette: McLaren – 2016. február 21.

 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr448408024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása