DTM - A MERCEDES IS MEGERŐSÍTETTE A 2016-OS PILÓTAPÁROSOKAT

1441351441.jpg

A Mercedes csütörtökön megerősítette, hogy melyik versenyző melyik csapat színeiben fog versenyezni a 2016-os esztendőben.

A Mercedes pilótanyolcasában mindössze egyetlen változás történt az idei évben: a címvédő Pascal Wehrlein elhagyta a stuttgarti márkát, miután a Manor Forma-1-es alakulata leigazolta őt, helyére a GP3 tavalyi bajnoka, Esteban Ocon érkezett. Nem olyan régen a francia elismerően nyilatkozott a Német Túraautó Bajnokságról, elmondása szerint a DTM sokkal jobban felkészíti a versenyzőt a Forma-1 megpróbáltatásaira, mint a királykategória előszobájaként emlegetett GP2.

ca7aoubxeaah88u.jpg

A Mercedes pedig csütörtökön bejelentette, hogy miként párosította nyolc versenyzőjét az idei szezonra. A Mücke csapat párosa teljes átalakuláson esett át, miután Dani Juncadella és Lucas Auer a HWA I-es, valamint a HWA II-es csapatokhoz kerültek, helyükre a Lucas Auer - Christian Vietoris duó érkezett.

A Mercedes pilótapárosai a 2016-os évben:

  • Team ART: Gary Paffett (#2), Esteban Ocon (#34)
  • Team HWA I: Dani Juncadella (#12), Robert Wickens (#6) 
  • Team HWA II: Paul Di Resta (#3), Maximilian Götz (#84)
  • Team Mücke: Lucas Auer (#22), Christian Vietoris (#8)

A BMW már korábban közzétette a beosztást, így már csak az Audi adós ezen bejelentéssel. A DTM idei szezonja a Hockenheimringen fog elstartolni, május 6-8. között.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr328407506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása