F1 - VETTEL A FERRARINÁL MARADHAT PÁLYAFUTÁSA VÉGÉIG

vettel-ferrari.jpg

A négyszeres világbajnok Sebastian Vettel a Speedweek-nek elárulta, nem kizárt az, hogy Forma-1-es pályafutása végéig a Ferrarinál fog versenyezni. A német pilóta mindemellett kitért az idei világbajnoki esélyekre, valamint a szabályokra is.

Vettel 2014 végén hat szezon után hagyta ott a Red Bull csapatát, s a Ferrarihoz szerződött, melynek színeiben 2015-ben háromszor tudott nyerni a Mercedes egyeduralma ellenére.

Speedweek nevű lapnak a német négyszeres világbajnok elárulta, arra is megvan az esély, hogy az olasz istállónál fejezze be a pályafutását, mivel ő alapjában véve nem az a vándorlós típus, továbbá imád jelenlegi alakulatánál dolgozni, mivel megvannak a közös célok, a lelkes munkatársak. Vettel konkrétan kijelentette, hogy a Ferrari egy mítosz a Forma-1-ben.

Az idei világbajnoki esélyekre is kitért a germán, elmondta, hogy még nem tartanak ott a csapattal, ahol szeretnének, de az irány az jó, amerre haladnak.

Végül a szabályokkal kapcsolatosan megosztotta a gondolatait Sebastian Vettel. Szerinte a mostani szabályok, és azok alkotóinak esetében az a legnagyobb gond, hogy túlságosan nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre. Szerinte most minden túlságosan nyakatekert, és a nézőknek még az autók hangja sem jön be.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr838394010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása