F1 - MÉG MINDIG MEGBÍZHATÓSÁGI GONDOKKAL KÜSZKÖDIK A HONDA?

image2_img_640_medium_3.jpg

Spanyol értesülések szerint ugyan a Honda a teljesítménybeli problémákat nagyjából ki tudta küszöbölni, de a legfrissebb hírek nem kecsegtetnek sok jóval, mivel azok arról számolnak be, hogy a megbízhatósági problémák továbbra sem tűntek el.

A Marca a Honda-motor megbízhatóságával kapcsolatosan továbbra sem tudott jó hírekkel szolgálni. A spanyol úgy tudja, hogy a japánok V6-os a laboratóriumi, futópados próbák során többször megállt, továbbá túlmelegedési, illetve turbóproblémák merültek fel - mindez valószínűleg a motor strukturális problémáinak tudható be, miután a Honda továbbra is ragaszkodik a kis méretű aggregáthoz.

Ennek "fényében" hiába javulhatott a Honda-motor teljesítménye, ha idén is azt a képet fogjuk rendszeresen látni, hogy folyton megáll a pályán a McLaren autója.

Mindennek tudatában talán nem véletlen az, hogy a japánok 8 motorral fegyverkeztek fel a jövő héten esedékes barcelonai tesztre.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr198396574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása