F1 - A HAAS ELSŐ FORMA-1-ES AUTÓJA IS BEINDULT! (FRISSÍTVE!)

haas-rendering_1.jpg

Az amerikai istálló nagy örömmel jelentette be a hírt, miszerint legeslegelső Forma-1-es autójukat sikeresen beindították.

Sokadik csapatként csatlakozott a Haas F1 Team kedden este azon "listához", melyen azon csapatok szerepelnek, amelyek már beindították 2016-os autójukat. Az amerikai alakulat a Twitteren erősítette meg az információt.

A Haas első Forma-1-es autója február 22-én kerül bemutatásra a barcelonai bokszutcában. Pletykák szerint Romain Grosjean és Esteban Gutiérrez idei "játékszerén" nagy szerepet fog kapni a sárga szín.

UPDATE (2016.02.17.15:46) - Nem olyan a régen az amerikai istálló közzé is tett egy videót arról, hogy miképpen szól a Ferrari-motor első Forma-1-es autójukban: 

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr928397002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása