F1 - VIDEÓ: A MANOR AUTÓJÁBAN IS MEGDOBBANT A MERCEDES-SZÍV

manor_18001_lores.jpg

A Manor is megmutatta, hogy miként szól a Mercedes-motor.

A Manor Racing is publikálta a "motorhangos" videóját, ahogyan azt tette korábban a Ferrari, a Honda, valamint a Mercedes.

Az elmúlt pár esztendőben az abszolút sereghajtói pozíciót töltötte be a mezőnyben a Manor csapata, azonban ez az idei évtől kezdve változhat, miután a dinningtoniak autóiba idén már Mercedes-motor, valamint Williams-váltó lesz beszerelve, s akkor nem szabad megfeledkezni az elmúlt hónapok folyamán neves szakemberekből összetoborzott technikai gárdáról, valamint a múlt szerdán leszerződtett ifjú tehetségről, Pascal Wehrleinról sem, kinek csapattársa(i) egyelőre még nem lett(ek) megnevezve.

A minap a Mercedes után a Manor is megmutatta, hogy miként szól az autójukban a németek V6-os motorja:

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr748393672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása