F1 - A RENAULT BŐVÍTENI FOGJA ALKALMAZOTTJAI LÉTSZÁMÁT

cax2kudweaacq3w.jpg

A márka szakembere elmondta, az idei szezon során nagyjából 200 új mérnököt vennének fel, hogy kiegyenlítsék szintjüket más topcsapatokkal.

Cyril Abiteboul, a gyári csapatként idén visszatérő Renault ügyvezető igazgatója az Autosportnak elárulta, cégük 2016-ban azon lesz, hogy minél több új szakembert igazoljanak le más élcsapatoktól, ugyanis a jelenlegi nagyjából 450 fős létszámuk nem túl meggyőző egy gyári csapat számára. A nagyobb istállók, mint például a Mercedes, a Ferrari, vagy a Red Bull körülbelül 800 embert foglalkoztat csapata körül, a Renault azonban megelégedne a 650-es létszám elérésével is a 2017-es szezonkezdet előtt - árulta el Abiteboul.

A kis létszám a tavaly és az azelőtti években még Lotus néven működő enstone-i csapat leépítésének köszönhető, nemrég ugyanis Matthew Carter, a csapat korábbi szakembere elmondta, muszáj volt megválniuk jó pár alkalmazottjuktól a költségek csökkentése érdekében, hiszen az alakulat nagy adósságokat halmozott fel. 

Abiteboul azt is elárulta, a második turbókorszak hajnalán való kezdeti Renault-szenvedés annak volt betudható még 2014-ben és '15-ben, hogy az új motorformula miatt sok újoncot kellett felvenniük a nagyobb munkaerő megteremtése érdekében, őket azonban még be kellett tanítani, ami időbe telt. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr128394478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása