F1 - WILLI WEBER SZERINT HIBA, HOGY SEMMIT SEM TUDNI MICHAEL SCHUMACHER ÁLLAPOTÁRÓL!

schumacher_famiglia_weber_2015.jpeg

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher egykori menedzsere, Willi Weber komolyan nehezményezi azt, hogy semmit sem tudni a német egészségügyi állapotáról.

Már több, mint 2 éve, hogy megtörtént az a borzalmas síbaleset a Forma-1 valaha volt legsikeresebb pilótájával, Michael Schumacherrel, s immár nagyjából egy éve abszolút csend van egészségügyi állapota felől, magyarán hírzárlat okán nem tudni semmilyen hivatalos információt.

A klasszis pilótát pedig csak a szűk baráti kör látogathatja svájci otthonában, melybe például olyan személyek tartoznak bele, akik egykor Schumacherrel dolgoztak, mint például Jean Todt vagy Luca Di Montezemolo, de ők sem mondanak túl sok mindent arról, hogy mi újság van a Kerpeni Titánnal.

Azonban az kissé meglepő, hogy ennek a körnek nem tagja az egykori menedzser, Willi Weber, aki tavaly év végén elárulta, hogy neki nincs bejárása a Schumacher-családhoz, miután Corinna, Michael felesége nem engedi be. Most Weber újból felszólalt, mégpedig a Gala bulvárlapnak nyilatkozta azt, hogy lassan időszerű lenne az, hogy a Schumacher-család feltárja az igazságot. Majd hozzátette, hogy ennek nemcsak ő, hanem minden bizonnyal Schumacher nem kicsi rajongói tábora is örülne.

Ugyanakkor nem szabad megfeledkeznünk arról, amit Schumacherék jogásza mondott szintén 2015 decemberében, miszerint a család joggal tagadja meg az információkat külvilágtól annál fogva, hogy a német már nem aktív sportoló.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr778387518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása