F1 - BOTTAST ZAVARTÁK A FERRARIS PLETYKÁK

kimi-raikkonen-valtteri-bottas_3326292.jpg

Valtteri Bottas elismerte, nem könnyítette meg dolgát a sok Ferrarival kapcsolatos találgatás a tavalyi szezonban. 

Tavaly nyáron, mielőtt bejelentésre került Kimi Raikkonen ferraris szerződéshosszabbítása, rengeteg pletyka keringett arról, hogy a másik finn, Valtteri Bottas lehet a közönség-kedvenc pótlója a 2016-os szezontól, ami Bottas mostani bevallása szerint akkor egyáltalán nem könnyítette dolgát, és nehéz volt a vezetésre koncentrálnia, mikor minden versenyhétvégén számtalan alkalommal tették fel neki ugyanazokat a kérdéseket. De Bottas ebből ma már csakis pozitívumokat von le, és állítása szerint tanult a történtekből - legközelebb már máshogy kezeli majd a hasonló szituációkat.

"Pályafutásom eddigi legzavaróbb része volt ez. Minden hétvégén ugyanazt a kérdést szegezték nekem, de még az utcán is mindenki mindig ugyanazt kérdezte. Nem volt könnyű helyzet, mert ennyi pletyka mellett nehéz teljesíteni saját elvárásaidat, és a maximumon teljesíteni, de hát ilyen a Forma-1. Ettől függetlenül remélem, lesznek még hasonló találgatások pályafutásom során, talán már idén is. Legalább már tudni fogom, hogy készüljek fel rá." - mesélte a finn.

Eközben a finn pilóta csapatának technikai igazgatója, Pat Symonds is nyilatkozott, és elárulta, ő is látta versenyzőjén, hogy a pletykák hatással voltak rá, de a brit szakember örül neki, hogy végül sikerült megbirkóznia velük. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr698388254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása