F1 - VANDOORNE A SUPER FORMULÁBAN FOG MENNI IDÉN

vand-3-941x529.jpg

Ahogyan azt már korábban sejthettük, a McLaren tesztpilótája, a belga Stoffel Vandoorne 2016-ban a Super Formula szériában fog versenyezni.

Hiába van egy fölényesen megszerzett GP2-es bajnoki címe, hiába támogatja őt a McLaren csapata - mégis csak mostanra tudta bebiztosítani azt, hogy idén legyen lehetősége bárhol is versenyezni.

Igen, a 23 esztendős belga Stoffel Vandoorne-ról van szó, aki a mai nap tudta megerősíteni a hírt, miszerint ezt az évet a Honda hazai országában igencsak elterjedt Super Formula szériában fog versenyezni, a Docomo Team Dandelion Racinggel, a korábbi Forma-1-es indiai versenyző, Narain Karthikeyan helyén, Tomoki Nojiri csapattársaként.

Csak remélni lehet, hogy a belga versenyző 2017-ben már a Forma-1 mezőnyének a tagja lesz.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr658384850

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása