F1 - HARYANTO: "A MANOR TOVÁBBRA IS AZT SZERETNÉ, HOGY CSATLAKOZZAK"

rio_haryanto_becoming_f1_team_test_rider_in_2016_marussia_manor.jpg

Egy indonéz lap úgy tudja, hogy Rio Haryantónak már egy hete ki kellett volna, hogy fizesse a Manornak az ülésért kért pénzösszeget, azonban ennek ellenére a dinningtoniak majdnemhogy tárt karokkal várják a GP2-ből felkapaszkodni próbáló indonézt.

Már egy jó ideje úgy hírlik, hogy Rio Haryantóé lehet a Manor egyik ülése, de azóta már kiderült, hogy ez már csak Pascal Wehrlein csapattársaként valósulhat meg, miután a német szerződtetését szerdán jelentették be.

Az indonéz Jakarta Post azonban úgy tudja, hogy Haryanto egyelőre nem rendezte a számlát a Manorral, pedig erre már 5-én sor kellett volna, hogy kerüljön, de az értesülések szerint az indonéz haladékot kapott, csak kérdés, hogy meddig...

Az üggyel kapcsolatban Haryanto annyit mondott, hogy már keresik a megoldást, miután a Manor csapata szívesen szerződtetné.

Egyébként most így csökkenhetnek az indonéz esélyei, miután három éve pont a csapat jogelődjénél, a Marussiánál volt arra példa, hogy Luis Raziának végül nem adatott meg a lehetőség, hogy 2013-ban bemutatkozzon a Forma-1-ben, miután nem tudta teljesíteni az anyagi feltételeket. Így került a helyére a 2014 októberében súlyos balesetet szenvedő, 2015 júliusában sérüléseibe belehaló francia Jules Bianchi.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr668385474

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása