F1 - ÚJRA KÉRDŐJELEK A MONZAI FUTAM JÖVŐJE KÖRÜL

image1_img_640_medium_3.jpg

Továbbra sem egyeztek meg a monzai futam szervezői Bernie Ecclestone-nal, köszönhetően a FOM-elnök legújabb kétségeinek.

Mennyből a pokolba? Akár ezt a kérdést is feltehetnénk, ugyanis úgy hírlik a motorsport.com által, hogy újra veszélyben az olaszországi futam jövője, Monzában mindenképpen. Pedig már épp tisztulni látszott a helyzet, miután a legendás aszfaltcsíkot képviseli Monzai és Milánói Autóklub elérte azt, hogy Bernie Ecclestone teret adjon évi 18 millió eurós rendezési jogdíjnak.

Nem olyan régen már csak egy aláírás választotta el a feleket a megállapodástól, ám Bernie Ecclestone-nak azzal kapcsolatosan aggályai támadtak, hogy mennyire stabil lábakon áll a következő 10 év felújítási munkálataira 7 millió eurót szánó forrás, továbbá milyen a pályafelügyelést elvégző ASAP anyagi helyzete.

Mindez miatt legkorábban február végén lehet szó megállapodásról.

A világhírű szakportál beszámolójából az is kiderül, hogy az Olasz Autóklub elnöke, Angelo Sticchi Damiani nagyon elszánt annak érdekében, hogy 2016 után ne pottyanjon ki a Forma-1 körforgásából az olasz verseny, mégpedig a rendezési jogdíjhoz való 18 millió euró hozzájárulása okán. Mindennek tudatában az is előfordulhat, hogy a jövőben Mugello vagy Imola lehet az Olasz Nagydíj rendező pálya.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr638383326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása