F1 - HIVATALOS: PASCAL WEHRLEIN LESZ A MANOR RACING EGYIK PILÓTÁJA 2016-BAN!

ca2wrrtxiaak5b9.jpg

Immár hivatalos az, amire már hónapokkal ezelőtt számíthattunk: a DTM 2015-ös bajnoka, Pascal Wehrlein idén bemutatkozik a Forma-1-ben a Manor Racing színeiben. A német csapattársának a kilétét továbbra is homály fedi.

Szerdán délelőtt a Manor Racing nagy örömmel jelentette be, hogy a Német Túraautó Bajnokság (DTM) 2015. évi győztese, Pascal Wehrlein náluk fog debütálni a Forma-1-ben, miután a 21 éves németé lett a dinningtoniak egyik ülése.

Wehrlein pedig rögvest rajtszámot is választott, mégpedig a #94-est, mellyel megnyerte a DTM-bajnokságot az előző évben, továbbá a német pilóta 1994-ben született.

A német pedig már nagyon várja, hogy debütálhasson a királykategóriában, céljául azt tűzte ki, hogy idén pontot szeretne szerezni a Manor színeiben. Nem utolsó sorban pedig Wehrlein megköszönte Toto Wolffnak és a Mercedesnek, így ideáig segítettek karrierje egyengetésében.

Wehrlein csapattársának kilétére továbbra sem derült fény, de az esélyesek között ott van Rio Haryanto, Alexander Rossi és Will Stevens is.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr388379358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása