F1 - SUZI PERRY NEM FOG ÁTMENNI A CHANNEL 4-HEZ

p03693l3_1.jpg

Suzi Perry megerősítette péntek este, hogy nem fog a Channel 4 csapatához csatlakozni, de a BBC "Top Gear" c. műsorában sem lesz szerepe.

Mint ismeretes, költségcsökkentési okokból kifolyólag a BBC nem fogja kitölteni 2018-ig érvényes szerződését, amely a Forma-1-es közvetítési jogokat illeti, így Nagy-Britanniában a helyi nézők az "ingyenes Forma-1-et" az idei évtől kezdve majd a Channel 4-en tudják nézni.

A brit kereskedelmi csatornával kapcsolatban azt már megtudtuk, hogy melyik 10 futamot fogja közvetíteni 2016-ban, valamint azt, hogy David Coulthard lesz az egyik műsorvezető. Azonban a Forma-1-es stáb tagjainak kilétét továbbra is homály fedi, holott lassan már kezdődnek a téli tesztek, és 1,5 hónap múlva elrajtol az idei szezon.

Viszont az már biztos, hogy Suzi Perry nem fog átköltözni a BBC-től a Channel 4-hez, ezt ő maga erősítette meg pénteken este a Twitteren, ahogy azt is, hogy a BBC-n futó "Top Gear" című műsorban sem lesz semmilyen szerepe.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr948367182

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása