FORMULA E - BUEMI AGYONVERTE A MEZŐNYT AZ FP2-N!

casrbeawkaa3a55.jpg

Helyreállt a világ rendje: kis híján kettős e.Dams-siker született a Buenos Aires-i második edzésen, azonban az abtos Lucas Di Grassi egy ezreddel megverte Nico Prostot, aki így csak harmadik lett; Buemi pedig nagy fölénnyel nyerte a tréninget.

Elképesztő, 1:08.771-es köridővel zárta az élen a második szabadedzést az e.Dams-Renault pilótája, Sebastien Buemi. A pontversenyt vezető svájci pilóta mögött az abtos Lucas Di Grassi lett a második, mindössze egy ezreddel megelőzve Buemi csapattársát, Nico Prostot.

Az első edzést megnyerő Sam Bird a DS Virgin Racing autójával a negyedik helyet kaparintotta meg ezúttal, megelőzve a TOP 10-be még beférő Da Costát, D'Ambrosio-t, Sarrazin, Piquet Jr.-t, Conway-t és Duvalt.

Az edzés elején megérkezett a nap legörömtelibb híre, miszerint Jean-Éric Vergne ott lesz a Buenos Aires ePrix rajtrácsán. Eleinte úgy volt, hogy már az FP2-n pályára gördül a Virgin autójával, de végül erre nem került sor.

A kvalifikációt magyar idő szerint 16:00-kor fogják megrendezni, íme a 4 időmérős csoport felállása:

  • 1. csoport: Bird, Vergne, Heidfeld, Sarrazin, Conway
  • 2. csoport: Buemi, Prost, Duval, Abt, de Silvestro
  • 3. csoport: Frijns, Duran, Piquet Jr., Senna
  • 4. csoport: Turvey, D'Ambrosio, Da Costa, Di Grassi

A második szabadedzés végeredménye:

fe_p2.jpg

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr658365358

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása