F1 - MERCEDES: A RED BULL NEM ÁLLT ELŐ KONKRÉT AJÁNLATTAL

pa1749516_0036.jpg

A Mercedes-Benz első embere elárulta, a megbeszéléseik ellenére a Red Bull soha sem állt elő konkrét ajánlattal a németek motorjait illetően.

A nyár legnagyobb témája a Red Bull motorkrízise volt, melyben a Mercedes is komoly szerepet játszott. Az energiaitalos egyesület meg kívánta szakítani partnerségét gyengélkedő motorjuk miatt, és új partner után néztek. A Mercedes erőforrása volt nyilvánvalóan az elsődleges célpont, hiszen a németek hajtóegysége messze a mezőny többi motorja fölé nőtt a második turbóéra kezdete óta. Egy ideig úgy tűnt, az Ezüstnyilak hajlandóak szerződést kötni a Red Bull-lal, de aztán Toto Wolff az utolsó pillanatban megszakította a tárgyalásokat, önös érdekeiket védve. A rajongók ezután komoly kritikákkal illették a Mercedest gyávaságuk miatt, ám Dieter Zetsche, a márka első embere elárulta, valójában a Red Bull soha nem is tett konkrét ajánlatot erőforrásukért. 

"Voltak megbeszéléseink, de konkrét ajánlatot egyszer sem kaptunk tőlük." - nyilatkozta a Gazetta dello Sportnak Zetsche, aki azt is elhintette, nem igazán fél a Ferrari nyújtotta fenyegetéstől, szerinte ugyanis csapatuk idén is az élen tud maradni, azt viszont elismerte, egy Mercedes-Ferrari világbajnoki csata jót tenne a Forma-1-nek.

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr948363840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása