F1 - MONTEZEMOLO NEM TUD JÓ HÍREKKEL SZOLGÁLNI SCHUMACHERRŐL

ferrari-president-luca-cordeo-di-montezemolo-l-michael-schumacher-2006-montezemolo-has-spoken.jpg

Luca di Montezemolo csütörtökön egy sajtóeseményen elárulta, hogy nincsenek jó hírei egykori alkalmazottjával, Michael Schumacherrel kapcsolatosan, ugyanakkor konkrétumokkal nem szolgált.

Még 2013 decemberében szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban a királykategória egyik valaha volt legsikeresebb versenyzője, Michael Schumacher. Az 1991-től 2006-ig, majd 2010-től 2012-ig tartó pályafutása során 7 világbajnoki címet, 91 versenyt és 68 pole pozíciót szerző klasszis pilóta állapotáról azonban nem tud jó hírekkel szolgálni egykori főnöke, a korábbi Ferrari-elnök Luca di Montezemolo.

A korábbi "Presidente" egy sajtóeseményen árulta el azt, hogy nem kapott valami jó híreket Schumacherről, ugyanakkor részleteket nem közölt. Viszont ahogyan beszélt a legendás pilótáról, kissé kétségbeejtő, mivel nagyon lemondásra utalóak voltak a mondatai.

Montezemolo nyilatkozatát követően a BBC megkereste a pilóta menedzserét, Sabine Kehm-t, aki nem reagált arra.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218360880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása