F1 - A VOLT FERRARIS SZAKEMBER A RENAULT-VAL TÉR VISSZA

fernando_alonso_chris_dyer_f1_grand_prix_south_8jbqfqvkjzql.jpg

Chris Dyer, az ex-Ferraris mérnök a Renault gyári csapatánál tér vissza a királykategóriába. 

Szerdán bemutatásra került a Renault gyári csapata és az RS16 kódjelet viselő új gyári versenyautójuk is, ma pedig egy új mérnök érkezéséről is tudomást vehettünk. A franciák alkalmazottjaként tér vissza Chris Dyer, aki először az Arrows istállót, majd a Ferrarit erősítette (utóbbi csapatnál Michael Schumacher és Kimi Raikkonen versenymérnökeként is tevékenykedett). A szakember a 2007-es szezon végén távozott az olaszoktól és egyben a száguldó cirkuszból is. Dyer azonban idén visszatér, és az Autosport információi szerint a versenyhétvégéken az autó teljesítményével kapcsolatos munkacsoport tagjaként segíti majd a Renault dolgát. 

Dyer feltehetőleg Ayao Komatsu utódja lesz a csapatnál, a japán mérnök ugyanis Romain Grosjean-t követve a 2016-ban debütáló Haas F1-hez igazolt. 

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr48361536

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása