F1 - A KÖVETKEZŐ HÓNAPBAN ELDŐL AZ AMERIKAI NAGYDÍJ SORSA

150008-usa-941x529.jpg

A COTA (Circuit of the Americas) pálya elnöke, Bobby Epstein elárulta, hogy február végéig ki fog derülni, hogy lesz-e 2016-ban Amerikai Nagydíj vagy sem.

Még 2015 novemberében kérdőjeleződött meg az USA Nagydíj jövője, miután csökkent az állami támogatás összege, mindemellett az esőzések által okozott anyagi károknak köszönhetően a Forma-1-es nagydíjhétvége veszteséges volt.

Korábban az volt a FOM elnökének, Bernie Ecclestone-nak az álláspontja, hogy Austinnak nincs miért félnie, ugyanis a problémákat meg fogják oldani. Ezen gondolattal kapcsolatban szólalt meg a minap az austini pálya elnöke, Bobby Epstein az Autosport hasábjain. Epstein abszolút egyetértett Ecclestone optimista nyilatkozatával kapcsolatosan, mindemellett kijelentette, hogy jelenleg még semmit nem tudni az austini verseny jövője kapcsán, de február végéig minden tisztázódni fog ezen kérdéssel kapcsolatban.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr798335978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása