F1 - SPANYOL SAJTÓ: EKKOR ÉRKEZHET A MERCEDES W07

mercedes-twitter-monza.jpg

A spanyol sajtó úgy tudja, hogy a Mercedes 2016-os gépe egy héttel korábban mutatkozhat be egy silverstone-i filmforgatási nap keretin belül, mint a barcelonai tesztsorozat kezdete.

A spanyol Marca számolt be a hírről, miszerint a Mercedes nem várja meg a barcelonai tesztet a W07-es debütálásával, hanem már egy héttel korábban, február 15-én pályára küldi a gépet Silverstone-ban, mégpedig egy filmforgatási nap keretein belül.

Ugyanakkor ez nem azt jelenti, hogy ekkor is kerül bemutatásra hivatalosan a Mercedes 2016-os autója, hiszen tavaly is hasonlóképpen cselekedtek a csillagmárkások. A beszámolóból az is kiderül, hogy először Nico Rosberg ülhet be a W07-es volánja mögé. A hírrel kapcsolatban egyelőre hivatalos megerősítés nem érkezett.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr228318476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása