F1 - BRIT SAJTÓ: A FERRARI IS ÁTMENT A TÖRÉSTESZTEN

czjzqnbwcaaxdnd.jpg

Ugyan a hivatalos bejelentés nem történt meg, de a brit sajtó úgy tudja, hogy a Ferrari abszolválta a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) töréstesztjét.

Noha a Scuderia Ferrari egyelőre nem erősítette meg a hírt, de az autosport.com és a motorsport.com beszámolója szerint az olasz istálló már teljesítette az FIA töréstesztjét. Ezzel pedig a Ferrari a negyedik csapat, amely megkapta a homologizációt az idei autójára, a Haas, a Manor és a Renault után, így négy csapat már megkapta az engedélyt a teszten való részvételhez.

Mindez történt azon tény ellenére, hogy a Ferrari késésben volt a 2016-os autóval, annak kapcsán, hogy a tavalyi szezon nagy részében a végül három futamgyőzelmet hozó F15-T-re helyezték a hangsúlyt.

Az autó minden bizonnyal az első barcelonai tesztet megelőző napokban kerül bemutatásra, azonban erről sincs semmilyen hivatalos információ. A tesztsorozat február 22-én veszi kezdetét a katalán pályán.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68311824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása