F1 - A TORO ROSSO ISMERTETTE BARCELONAI TESZTBEOSZTÁSÁT

ccet-_fukaaiwiv.jpg

A Toro Rosso hétfőn bejelentette, hogy a két barcelonai teszt folyamán mely napokon fog autóba ülni Max Verstappen és az ifjabbik Carlos Sainz.

Az előszezoni tesztek február 22-25., valamint március 1-4. között kerülnek megrendezésre a Circuit de Barcelona-Catalunya pályán. A Toro Rosso elsőként ismertette tesztbeosztását, hogy melyik nap melyik versenyző fog pályára gördülni.

Az első tesztsorozat folyamán az 1. és a 3. napon Carlos Sainz Jr., a 2. és a 4. napon pedig Max Verstappen fogja vezetni az STR11-est, míg a másodiknak az 1. és 3. napján a holland fog autóba ülni, a másodikon és az utolsón pedig a spanyol.

A barcelonai teszt beosztása:

Toro Rosso
Február 22. Carlos Sainz Jr.
Február 23. Max Verstappen
Február 24. Carlos Sainz Jr.
Február 25. Max Verstappen
Március 1. Max Verstappen
Március 2. Carlos Sainz Jr.
Március 3. Max Verstappen
Március 4. Carlos Sainz Jr.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr468312116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása