F1 - A PIRELLI-TESZT ELSŐ TESZTNAPJA RICCIARDO ELSŐSÉGÉVEL ZÁRULT

czj2nnqwqaapn47.jpg

Daniel Ricciardo volt a leggyorsabb az esős Pirelli-teszt első napján a Red Bull RB11-essel.

A minap rendezték meg a Pirelli által szervezett esős gumiteszt első napját a franciaországi Paul Ricardon. A gyakorláson a Ferrari, a Red Bull és a McLaren jelent meg a 2015-ös autójával, a hétfői nap folyamán pedig ezen három csapat színeiben Kimi Raikkonen, Daniel Ricciardo és Stoffel Vandoorne gördültek pályára. A három pilóta összességében 285 kört teljesített a vízzel mesterségesen fellocsolt pályán.

Közölük a leggyorsabb kört (1:08.713) Ricciardo futotta meg a Red Bull Racing színeiben, 4 tizeddel megelőzve Stoffel Vandoorne-t és kilenccel Kimi Raikkonent, de ezek az idők teszt révén nem mérvadóak.

czknqyxxeaeg9l7.jpg

Egyébként a teszten előkerült a piros zászló magyar idő szerint 15:20 magasságában, miután a McLaren MP4-30-as megállt Vandoorne alatt a tesztnap folyamán teljesített 87. kört követően, aki a tavalyi motor meghibásodása okán így nem tudta abszolválni a Pirelli által kitűzött tízszer 10 körös etapot. A Ferrari és a Red Bull azonban teljesítette, így egy órával hamarabb véget ért a gyakorlás a Paul Ricard-i aszfaltcsíkon.

Pirelli-teszt - az 1. nap végeredménye:

Poz. Versenyző Csapat Köridő Hátrány Kör
1.) Daniel Ricciardo Red Bull 1:08.713 99*
2.) Stoffel Vandoorne McLaren 1:09.131 + 0,418 mp. 87
3.) Kimi Raikkonen Ferrari 1:09.637 + 0,924 mp. 99

* A mérőberendezés meghibásodása miatt Ricciardo csak 80 kört teljesített hivatalosan.

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr128312346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása