F1 - HONDÁRA VÁLTHAT A WILLIAMS?

felipe-massa-williams-2015-barcelona-f1-testing-9.jpg

Pár napja a Williams istálló egykori pilótája és világbajnoka, Damon Hill azt nyilatkozta, hogy a grove-i gárdának el kéne gondolkodnia azon, hogy Honda-motorra váltson. A német Bild pedig a gondolatról már valós lehetőségként számolt be. A Williams ezúttal reagált az elmúlt napok híreire.

Múlt héten vasárnap azt nyilatkozta a Sky Sports F1 szakértőjeként dolgozó 1996-os világbajnok, Damon Hill, hogy a Williamsnek Honda-motorra kéne váltania, ha harcba akar szállni a jövőben a Ferrarival és a Mercedesszel a világbajnok címért, stratégiai okokból kifolyólag. Mindenesetre eléggé furcsa volt ez az eszmefuttatás Hill részéről, mivel a Hondaé jelen pillanatban a leggyengébb aggregát a mezőnyben, és mindenképpen csak második lenne a Williams a japánoknál, kiknél a McLaren előnyt élvezne, amennyiben további partnereket karolnának fel.

Azonban ezen opcióról a tegnapi nap folyamán a német Auto Bild Motorsport valós lehetőségként számolt be, tehát a Williams - Honda esetlegesen újraházasodása nem csak a brit világbajnok fantáziájában létezik. Azonban már tavaly is bővülhetett volna a Honda partnerlistája a Red Bull érkezése révén, ám a McLaren és Ron Dennis megakadályozta. Viszont a hírek szerint a wokingiak elnöke a Williams Martini Racinggel jobban szimpatizál.

Az érintett Williams csapat részéről megszólalt a teljesítményfelelős mérnöke, Rob Smedley, aki cáfolta az újraházasodásról szóló spekulációkat, és elmondta, hogy teljesen elégedettek a Mercedesek szolgáltatásaival.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr718300906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása