F1 - A RED BULL KÖZÖLTE A 2016-OS FESTÉS BEMUTATÓJÁNAK IDŐPONTJÁT

ricc-11.jpg

A Red Bull Racing csütörtökön elárulta, hogy mikor került bemutatásra a csapat 2016-os autójának festése, valamint az új csapatruházat.

Immár a Red Bull Racing sem adós a bejelentéssel, miszerint mikor kerül bemutatásra a 2016-os festés. Az energiaitalos istálló a minap megerősítette, hogy február 17-én, Londonban kerül le a lepel az idei festésről, valamint az új csapatruházatról. Azt egyelőre nem tudni, hogy mindezzel párhuzamosan a 2016-os autó, az RB12-es is érkezik-e, vagy a tavalyi autó segítségével prezentálják az idei küllemet.

Fotó: F1 Fanatic

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr328299408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása