F1 - TODT SZÁMÁRA FÁJDALMAS ÍGY LÁTNI SCHUMACHERT

875370239.jpg

Jean Todt egy sajtóközleményben kifejtette pénteken, hogy minő fájdalmas jelenlegi állapotában látnia Michael Schumachert, akire a ferraris korszak óta családtagjaként tekint.

Michael Schumacher 2013 végén szenvedett súlyos síbalesetet a Francia Alpokban, azóta ápolják a hétszeres világbajnok fejsérüléseit, 2014 ősze óta a Schumacher-család svájci otthonában.

A német rekorder anno, 1996-2006 között 10 éven át dolgozott együtt a Ferrarinál a jelenlegi FIA-elnök Jean Todttal, öt világbajnoki címet nyertek közösen.

Jean Todt pénteken egy sajtóközlemény keretein belül elmesélte, hogy az elmúlt valamivel több, mint két év igencsak megviselte családját. Michael Schumacher súlyos következményekkel járó síbalesete és Jules Bianchi halálesete nagyon megrázta Todtékat. Elmondta, hogy Jules Bianchit fián, Nicolas Todton keresztül ismerte meg, aki az egykori Marussia-pilóta menedzsere volt, míg Michael Schumacher már-már családtagnak számított a hosszú ferraris korszaknak köszönhetően. Utóbbit Todt rendszeresen látogatja svájci otthonában, és nagyon fáj neki, hogy így kell látni jó barátját. Egyébként a Ferrari egykori csapatvezetője a múlt héten arra kérte Ferenc Pápát a Vatikánban, hogy imádkozzon ő is a hétszeres világbajnok felépüléséért.

Fotó: XPB Images / L. Charniaux

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr18279788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása