WTCC - A ZENGŐ MOTORSPORT MAGYAR TEHETSÉGGEL SZERETNÉ FOLYTATNI

12313850_10203646985414436_8071975858374653884_n.jpg

Miután Michelisz Norbert átigazolt a gyári Hondához a Zengő Motorsporttól 10 együtt töltött esztendő után, Zengő Zoltán reméli, hogy magyar versenyzővel tudják majd folytatni a jövőben szereplésüket a WTCC-ben.

A héten az M4 Sportnak nyilatkozva elmondta a Zengő Motorsport főnöke, Zengő Zoltán, hogy reménykedik abban, hogy a csapat ott tud lenni idén a rajtrácson, mégpedig egy ifjú magyar tehetséggel.

"Szeretnénk folytatni a WTCC-ben, és mindent megpróbálunk megtenni annak érdekében, hogy egy újabb fiatal, tehetséges magyart juttassunk lehetőséghez, aki ideális arra a feladatra, hogy Michelisz Norbi utódja legyen. Idén visszamegyünk a kezdetekhez, és mindent újra felépítünk. Norbi pedig megígérte nekünk, hogy segíteni fog nekünk technikailag és emberileg is egyaránt, ahogy ideje engedi. Valamint segít nekünk abban, hogy a lehető legjobban tudjuk képezni az általunk alkalmazott versenyzőt. Szeretnénk a továbbiakban is olyan sikeresek lenni, mint amilyenek voltunk Norbival."

Mint ismeretes, Michelisz a gyári Hondához csatlakozott Huff és Monteiro mellé. Ami pedig a kereskedelmi megállapodásokat illeti, könnyen elképzelhető az, hogy a Castrol csak Huffot és Monteirót fogja szponzorálni, míg Michelisz Norbert folytatja partneri kapcsolatát a MOL Grouppal.

A Zengőnél pedig ki lehet Michelisz utódja? A kalapban számos név van, többek között az ifj. Ficza Ferencé, Tóth Norberté, Nagy Dánielé és Szabó Zsolté.

Fotó: Zengő Motorsport

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr478278588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása