F1 - EZEK LENNÉNEK A FERRARI ÚJÍTÁSAI?

f1-abu-dhabi-gp-2015-sebastian-vettel-and-kimi-raikkonen-ferrari-sf15-t.jpg

Az olasz Autosprint érdekes grafikákat közölt a 2016-os Ferrari tervezetéről, arról, hogy szerintük miben változtatnak Maranellóban a Mercedes elkapása érdekében.

Megkezdődtek a találgatások, vajon ki milyen újításokkal, fejlesztésekkel várja az új idényt a Forma-1 színpadán. A legtöbben valószínűleg a Ferrari téli munkásságára kíváncsiak, hiszen egyelőre csak az olaszoknak mutatkozik reális esélyük az előző két évet domináló Mercedes befogására. Az Autosprint felvázolta, szerintük hogy néz majd ki az idei Ferrari, valamint belső információkra hivatkozva leírták, milyen változtatásokat hajtanak végre a mérnökök a maranellói gyárban.

A grafikákon a legszembetűnőbb változás az orrkúp: az említett lap szerint a Ferrari áttér a Mercedes által is használt rövidebb változatra, ám szerintük kivitelezésben inkább a McLaren és a Williams megoldására hasonlít majd az autó eleje. A másik fő aerodinamikai változás az autó hátulja, mely a képeken nem túl észrevehető, de azt már a csapatfőnök, Maurizio Arrivabene is elmondta, mindenképp karcsúsítanak majd a versenyautó hátulján. Ezen kívül a lap információi szerint a mezőnyben egyedüliként a Ferrari által használt vonórudas első felfüggesztés is eltűnhet, és idén már a nyomórudas megoldást használják ők is. 

Természetesen ez mind csak spekuláció, így az első valódi képek megjelenéséig semmi biztosat nem mondhatunk az autóról. Az első téli teszt február 22-én veszi majd kezdetét, így feltehetőleg még minimum 2-3 hetet kell várni az első autóbemutatókig. 

Az alább beágyazott tweetekben megtekinthetőek a szóban forgó grafikák:

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr818273094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása