F1 - A RED BULL ÁLLANDÓ VERSENYZŐINEK AD LEHETŐSÉGET A PIRELLI TESZTEN

f1-russian-gp-2015-daniil-kvyat-and-daniel-ricciardo-red-bull-racing_2.jpg

Christian Horner alakulata Daniel Ricciardo-val és Daniil Kvyat-tal vesznek részt a január végén rendezendő esős gumiteszten.

A Pirelli megkapta a lehetőséget esőgumijainak tesztelésére, ugyanis azokra számtalan panasz érkezett az elmúlt két évben. Az olaszok az átmeneti és teljes esőgumikon történő javítást tűzték ki fő célul, ezért is kérték a résztvevő csapatoktól, hogy lehetőleg állandó versenyzőiket ültessék be autóikba a teszt alkalmával, hogy minél jobb visszajelzéseket kaphassanak a különböző tesztelni kívánt keverékekről. 

A gyakorlásnak a franciaországi ultramodern Paul Ricard pálya biztosít helyszínt, így a pálya köré épített locsolórendszerrel megfelelően szimulálhatják majd a vizes körülményeket a szervezők. A teszten három csapat vesz részt, mindegyikük kivétel nélkül a 2015-ös autóikkal: a Ferrari, a Red Bull és a McLaren. A Red Bull tehát eleget tett a gumigyártó kérésének, és tapasztalt pilótáit ülteti majd be autóiba, míg a McLaren a kérés ellenére is tesztpilótájuknak, Stoffel Vandoorne-nak ad lehetőséget (hozzá kell tenni, már a belga pilóta is rendelkezik némi tapasztalattal a McLaren-Honda versenygépéről). A Ferrari egyelőre nem ismertette pilótáit az egynapos tesztre. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr948268834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása