WTCC - TARQUINI BEISMERTE: TÁRGYAL A LADÁVAL

wtcc-budapest-2015-gabriele-tarquini-honda-civic-wtcc-honda-racing-team-jas.jpg

A 2009. évi Túraautó Világbajnokság győztese, Gabriele Tarquini az olasz Omnicorse-nak felfedte, hogy valóban tárgyal a Ladával.

Mint ismeretes, a WTCC-s mezőny rangidős pilótájának, az 53 éves Gabriele Tarquininek három szezon után távoznia kellett a Hondától a kora miatt, ezen bejelentés óta pedig igencsak kérdésessé vált az olasz jövője, egészen addig, amíg a múlt héten fel nem röppent a pletyka, miszerint Hugo Valentével egyetemben a Ladánál köthet ki.

Szombaton pedig Tarquini az olasz Omnicorse számára elárulta, hogy valóban tárgyalásokat folytat a Ladával, és reméli, hogy már ezen a héten sikerül nyélbe ütni az üzletet.

Az elmúlt hetekben hallottak alapján az a legesélyesebb, hogy a gyári Hondánál Huff - Michelisz - Monteiro trió, míg a Ladánál Catsburg - Tarquini - Valente hármas alakul ki. Persze, még semmi sem hivatalos, de miután már csak valamivel több, mint két hónap van hátra a 2016. évi WTCC-szezon rajtjáig, feltételezésünk szerint rövidesen megérkezik a bejelentések időszaka.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr588266490

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása