F1 - MALYON ÉRKEZIK DALL'ARA HELYÉRE A SAUBERNÉL

f1-abu-dhabi-gp-2015-felipe-nasr-sauber-c34_1.jpg

A svájci istálló olasz szakembere a Német Túraautó Bajnokságban (DTM) folytatja pályafutását, utódja pedig a Red Bulltól érkezik.

Giampaolo Dall'Ara 2000 óta dolgozott a Sauber istállónak, miután a hinwilli csapat ma bejelentette, a 2016-os szezontól elválnak útjaik. Dall'Ara a Peter Sauber alakulatánál eltöltött 15 év alatt először tesztmérnökként tevékenykedett, miután 2009-ben (a BMW gyári támogatása alatt) a fő pályamérnöki pozíciót vette át. Ezt a rangját a német márka kiválása után is megtarthatta, és egészen a tavalyi szezon végéig ezen a területen dolgozott, miközben 2013-ban egy időre lehetőséget kapott az istálló stratégiai csapatában is. 

Az olasz mérnök úgy tűnik, újraegyesül korábbi munkáltatójával, a BMW-vel, hiszen a hírek szerint a DTM-be vette az irányt, hogy ismét a bajoroknak szolgálhasson. 

Utódja nem máshonnan, mint a Red Bull-tól érkezik: Timothy Malyon veszi át a helyét a Sauber-nél, aki gyakorlatilag a Red Bull 2005-ös fennállása óta végig a bikásoknál munkálkodott. A svájci kiscsapat bízik benne, hogy előnyt kovácsolhatnak majd a tapasztalt szakember ismereteiből. 

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr178266894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása