F1 - TOTO WOLFF SZERINT FELESÉGE MEGÁLLTA VOLNA HELYÉT AZ F1-BEN

f1-mexican-gp-2015-susie-wolff-williams-development-driver-with-her-husband-toto-wolff-mer.jpg

Férje szerint Susie Wolff képes lett volna legalább a középmezőnyben helyt állni, annak ellenére is, hogy relatíve kevés kilométert teljesített Forma-1-es versenyautóval.

Susie Wolff 2015 novemberében döntött úgy, hogy felhagy az autóversenyzéssel, és szögre akasztja sisakját, miután nem sikerült a nagy álom, a Forma-1-be való bekerülés. Férje, a Mercedes F1-es csapatának vezetője szerint azonban a több királykategóriás teszten is részt vevő hölgy pilóta helyt állhatott volna minimum a Száguldó Cirkusz középmezőnyében. 

Wolff hozzátette, nyilván férjként is sajnálja, hogy Susie-nak nem sikerült megkapni a lehetőséget, de elmondása szerint a Forma-1-nek is mindenképp jót tett volna egy női versenyző, hiszen a média biztos felfigyelt volna rá (ez egyébként Bernie Ecclestone-nak is nagy álma, hogy hosszú idő után végre újabb nő kerülhessen be a Forma-1-be). 

Az osztrák üzletember azt is elárulta, semmi nem változott kettejük között a skót hölgy visszavonulása után sem. Wolff így zárta a Trilorel Tageszeitungnak adott interjút: "A nők sokkal keményebbek, mint mi, férfiak. Ha egyszer valamit elhatároznak, onnan már nincs visszaút."

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr98263060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása