WEC - A KCMG CSAK LE MANS-BAN ÁLL RAJTHOZ 2016-BAN?

wec-austin-2015-47-kcmg-oreca-05-matthew-howson-richard-bradley-nicolas-lapierre.jpg

A motorsport.com úgy tudja, hogy a WEC LMP2-es kategóriájában a 2015-ös második helyezett, a #47-es KCMG nem áll rajthoz 2016-ban, a Le Mans-i egynapos futamot leszámítva.

A 2015-ös Le Mans-i 24 óráson a P2-es kategóriában diadalmaskodó #47-es KCMG-Oreca tavaly a géposztályban a második helyen zárt.

motorsport.com beszámolójából az derül ki, hogy idén csak a Le Mans-i fordulón láthatjuk majd, jövőre pedig majd az LMP2-es osztály szabályváltozásait követően, 2017-ben térnek vissza úgy, hogy teljes szezont fognak futni. A jelentések szerint egy Oreca-alvázát már el is adta a csapat.

A KCMG csapatfőnökének az óhaja az, hogy több hangsúly kerüljön az üzletének a magjára, ugyanakkor annak lehetőségét nem zárta ki, hogy a csapat a GTE Amatőr kategóriában jelen legyen, mégpedig a 2015-ös évben két Porschét is versenyeztető Proton Competition alakulattal.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr928259086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása