F1 - MÉGIS VISSZATÉRHET 2017-BEN A NÜRBURGRING?

f1-german-gp-2013-sebastian-vettel-red-bull-racing-rb9-leads-behind-the-fia-safety-car.jpg

Decemberben még Bernie Ecclestone is úgy vélte, hogy nüansznyi esély sincs arra, hogy visszatérjen jövőre, 2017-ben a Nürburgring. Most azonban úgy néz ki, hogy mentőövet kaphat a német pálya.

Pár nappal a karácsonyi ünnepeket megelőzően Bernie Ecclestone azt nyilatkozta, hogy szinte majdnem biztos, hogy 2017-ben is elmarad a nürburgi futam.

Azonban a mai hírek ismeretében úgy néz ki, hogy az elmaradás meghiúsulhat, tehát újra esély nyílhat arra, hogy ne essen ki ismételten egy Német Nagydíj 2015 után, mivel az új tulajdonos és a Capricorn cég megmentheti a pálya jövőjét, mivel a vállalat vezetője, Carsten Schumacher nagyon elszánt a Forma-1-es futam megrendezése kapcsán.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr778249652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása