F1 - SZERZŐDÉST HOSSZABBÍTOTT EGYIK SZPONZORÁVAL A WILLIAMS

f1-brazilian-gp-2015-felipe-massa-williams-fw37.jpg

A Williams csapat kedden bejelentette, hogy meghosszabbított kontraktusát egyik partnerével a Wihurival.

A Wihuri, mint partner, 2012 májusában csatlakozott a Williams F1 Team-hez. A csomagolóanyagok és egyéb termékek kereskedelmével, valamint műszaki kereskedelmi befektetési termékekkel cégnek már vagy 110 éves múltja van, és az autósportokban is rendre felbukkan a Wihuri név az 1970-es évek óta.

A grove-i gárda arról adott ki tájékoztatást, hogy kölcsönös megelégedés értelmében meghosszabbítják szerződésüket a finnországi céggel az idei évre is. A Wihuri-logó idén az FW38-as első vezetőszárnyának oldalelemén, a versenyzői overallokon, valamint a csapatruházaton lesz látható.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr58246974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása