F1 - RÖVIDESEN MEGKÖTHET EGY SZERZŐDÉST A KIS SCHUMI, AMELLYEL AKÁR A FERRARINÁL IS KIKÖTHET

openwheel-adac-f4-sachsenring-2015-race-2-winner-mick-schumacher-van-amersfoort-racing.jpg

A Kölner Express nevű német újság szerint Mick Schumacher hamarosan aláírhat egy kontraktust egy, a Ferrarihoz közeli istállóval az olasz F4-ben.

Mick Schumacher tavaly versenyzett először formulaautós szériában, a német F4-ben, melynek 2015-ös szezonját a Van Amersfoort csapatnál a 10. helyen zárta. A fent megnevezett német lapértesülés szerint idén a hétszeres világbajnok, Michael Schumacher fia az olasz F4-ben folytathatja, méghozzá a Ferrari Forma-1-es csapatához eléggé közel álló Prema Powerteam színeiben.

A Prema Powerteam alapítója, Angelo Rosin elárulta, hogy még január elején sor fog kerülni az egyeztetésekre. Sőt, még az is szóba került, hogy Mick a német F4-es szériában is a Premával indul, noha a Van Amersfoorttal is tárgyalnak, ezen csapat alapítója, Frits Von Amersfoort elmondta, hogy a Schumacher-család ügyeit intéző Sabine Kehm döntésére várnak. Még annak lehetősége is felmerült, hogy a HTP Junior Team-hez igazolhat át, amely félig-meddig nagybátyja, Ralf Schumacher kezében van.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr68247032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása