WTCC - MICHELISZ MÁR ŐSSZEL MEGÁLLAPODOTT A HONDÁVAL?

wtcc-budapest-2015-press-conference-norbert-michelisz-honda-civic-wtcc-zengo-motorsport.jpg

A magyarországi Blikk francia és olasz lapértesülésekre hivatkozva tényként kezeli azt, hogy Michelisz Norbert idén már a gyári Hondánál fogja folytatni pályafutását. Sőt, állításuk szerint már ősszel aláírásra került a szerződés.

Immár hosszú hónapok óta téma az, hogy a WTCC-mezőny egyetlen magyar pilótája, Michelisz Norbert a 2016-os szezonra elhagyja-e több, mint 10 esztendő után a Zengő Motorsport, hogy a JAS Motorsport versenyzője lehessen. A magyar pilóta pedig még jobban a pletykák kereszttüzébe került, miután a gyári Hondánál Tarquinit lapátra tették, még maga az olasz is Micheliszt gondolja utódjának. Sőt, azóta már a három gyári Civic indítása is szóba került egy Monteiro - Michelisz - Huff trióval.

Blikk a JAS-hoz közeli olasz és francia forrásokra hivatkozva tényként hozta le azt a hírt, miszerint 2012 és 2015 privát bajnoka már ősszel aláírta a szerződést a japán márkával. A magyar bulvárlap a magyar pilótát is megkereste, aki a felvetésekre nem reagált, de azt elmondta, hogy majd a januári hónap folyamán tesztelni fogja az új Hondát. A sajtóértesülések szerint a tesztidőszak végéig biztosan várnunk kell azzal, hogy bármiféle hivatalos tájékoztatást kapjunk.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr598244458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása