F1 - MARCHIONNE: A HAAS NEM A FERRARI "B"-CSAPATA

f1-a-visit-with-gene-haas-haas-f1-team-2014-the-haas-f1-team-headquarters-in-kannapolis-n_4.jpg

Sergio Marchionne, a Ferrari elnöke tiszta vizet öntött a pohárba és kijelentette: a rengeteg híresztelés ellenére sem lesz második számú Ferrari csapat az idén debütáló Haas-ból. 

A Haas F1 Team a 2016-os Forma-1-es szezonban száll be a királykategóriába. ahol a Ferrari kiemelt partnereiként versenyeznek majd. Az olaszok nem csak erőforrásokat szállítanak majd az amerikai gárdának, hanem sebességváltót és más különböző alkatrészeket is. Gene Haas csapatának mérnökei pedig egyelőre a Ferrari szélcsatornáját használják, ráadásul a téli tesztek megkezdéséig korlátlanul, mivel egészen addig hivatalosan még nem tagjai a mezőnynek. Ezen tények felszínre kerülése után pedig természetesen egyből megkezdődtek a spekulációk, miszerint a Ferrari "B" csapataként működhet majd a Haas, mint például jelenleg a Toro Rosso a Red Bull-lal. Sergio Marchionne igyekezett rövidre zárni a dolgot.

"Technikai segítséget nyújtunk egy új csapatnak, hogy segítsük őket. Úgy tekintünk rájuk, mint egy csapat, amely komolyan fog versenyezni a minél jobb eredményekért, nem kell ebbe többet beleolvasni." - nyilatkozta a tavaly ősszel kinevezett Ferrari elnöke.

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr218244418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása