F1 - MERHI FIZETETT VERSENYZŐ SZERETNE LENNI IDÉN

roberto_merhi_f1_grand_prix_belgium_practice_xzugroijy3gl.jpg

Optimista nyilatkozatot tett Roberto Merhi. A spanyol célja az, hogy 2016-ban fizetett versenyző legyen.

Roberto Merhi tavaly mutatkozhatott be a Forma-1-ben a Manor F1 Team-nél, 13 futamon át ingyen versenyzett az istállónak, míg öt verseny erejéig át kellett, hogy adja a volánt az amerikai Alexander Rossinak. Az autó versenyképessége satnya volt, így Merhi nem tudta megmutatni, hogy mit tud. Azonban mindennek ellenére optimista célkitűzései vannak az F3-as Euroszéria 2011-es győztesének.

Az F1i-nek tett nyilatkozatában kifejtette, hogy ugyan versenyzett már a DTM-ben, de szeretne maradni az együléses autók világában, sőt, az a célja az idei évre, hogy fizessenek a versenyzéséért. De neki az is megfelel, ha egy nagyobb csapatnál lehet teszt- és/vagy tartalékversenyző.

Merhi kizárta a Formula E-ben való bemutatkozás lehetőségét, mivel az elektromos formulaautók túl lassúak neki, a Super Formulával pedig az a baja, hogy ott még nehezebb kiharcolni a hőn áhított fizetett versenyzői státuszt.

Fotó: Zimbio.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr48227950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása