F1 - HIVATALOS: NEM JÖN AZ ASTON MARTIN

wec-bahrain-2015-98-aston-martin-racing-aston-martin-vantage-gte-paul-dalla-lana-pedro-lam.jpg

A brit autómárka, az Aston Martin egyik vezetője jelentette be azt, hogy semmilyen formában nem fognak visszatérni a Száguldó Cirkuszba.

Az elmúlt hetek, hónapok egyik témáját az Aston Martin háza táján felmerülő pletykák szolgáltatták, miszerint több évtized után visszatérhetnek a Forma-1-be, igaz, nem saját csapattal, hanem a Force India névadó támogatójaként. Több héten át zajlottak a tárgyalások, és ezzel párhuzamosan a találgatások. A kezdeti lelkesedés azonban alábbhagyott az elmúlt hetekben, most pedig az Aston Martin kommunikációért és marketingért felelős vezetője, Simon Sproule kimondta az elszomorító nemet.

Sproule elmondta a nemleges válasz indokait a Le Figarónak: 

"Nincsenek meg a szükséges eszközök ahhoz, hogy befektessünk a Forma-1-be. Az Aston Martin azért van jelen a motorsportban, mivel az ott gyűjtött tapasztalatokat, valamint a technológiát hasznosítani tudjuk az utcai autók fejlesztése során. Azonban a Száguldó Cirkuszban való esetleges szerepvállalásban nem látunk ilyen jellegű értékeket."

Az Aston Martin érkezésének meghiúsulását pedig nagyon sajnálhatja a Force India, mivel esetlegesen érkező támogatóktól és a büdzsét bővítő összegektől estek el.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr198196774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása