F1 - HAMILTON ISKOLÁKAT ÉPÍTTETNE

f1-united-states-gp-2015-race-winner-and-world-champion-lewis-hamilton-mercedes-amg-f1-cel.jpg

Lewis Hamilton, a Forma-1 háromszoros világbajnoka és jelenlegi címvédője egy német kapnak nyilatkozva arról beszélt, a jövőben szegény gyerekeknek építtetne iskolákat. A beszélgetés során szóba került a csapattárs Nico Rosberg is, valamint Hamilton korábbi tanulási problémái is. 

A Stuttgarter Zeitung egy közös beszélgetést hozott össze Lewis Hamilton és néhány gyermek között. A kérdések között bőven akadtak a brit világbajnok fiatalkorával kapcsolatosak, főként a tanulásról és az iskoláról kérdeztek a kicsik. A Mercedes pilótája elmondása szerint nem szívesen emlékszik vissza iskolás éveire, mivel diszlexiával szenvedett, ráadásul a pénteki napokat rendre kihagyta, mivel már akkor versenyzett, és az adott hétvégi futamra való felkészülés már aznap mindig megkezdődött. Hamilton arra a kérdésre, mit csinálna szívesen visszavonulása után, ezúttal nem zenés projektjét hozta fel, hanem azt, hogy szegényebb gyerekeknek építene iskolákat, ahol alapműveltséget szerezhetnének, és egy-egy hangszeren is megtanulhatnának játszani.

De természetesen a beszélgetés során nem maradhatott el a csapattárssal, Nico Rosberggel való rivalizálás témája sem. Az egyik kérdés úgy hangzott, Hamilton miben gondolja erősebbnek a németet, és mit érez saját erősségének. A válasz pedig a következő volt: "Ezt elég nehéz elmagyarázni, de Nico nagyon jó az autó beállításában, mindig jó érzéke van ahhoz, milyen irányba induljunk el egyes versenyhétvégéken. Én viszont nagyon későn tudok fékezni, amivel mindig jók a féktávjaim. Van köztünk pár különbség!"

Fotó: motorsport.com

Fábián Patrik

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr28192874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása