DTM - MAGNUSSEN A MERCEDESNÉL FOG VERSENYEZNI JÖVŐRE?

f1-bahrain-gp-2014-kevin-magnussen-mclaren.jpg

Úgy néz ki, hogy a McLaren Forma-1-es csapatától nemrégen kikosarazott dán Kevin Magnussen rövidesen új állást találhat magának, mégpedig a Mercedes DTM-es gárdájánál.

A dán Kevin Magnussen 2014-ben debütált a Forma-1-ben a McLaren színeiben, azonban már egy szezon elteltével partvonalra kényszerült Fernando Alonso kedvéért. Noha Magnussen az Ausztrál Nagydíjon a spanyol kétszeres világbajnok barcelonai tesztbalesetének köszönhetően "visszatérhetett", azonban a McLaren-Honda már a rajtrácsra kivezető kört sem tudta teljesíteni, így füstbe ment számára a szezonnyitó futamon való részvétel. Utána pedig már nem jutott lehetőséghez Magnussen, így a szezon végén közös megegyezés alapján elhagyta Wokingot.

Azonban, ha elnézzük jelenlegi helyzetét, könnyen megeshet, hogy a dán már nem sokáig lesz munkanélküli. Nemrégiben a Mercedes DTM-autóját vezethette a fiatal versenyzők gyakorlásán, melyen a megfigyelők számára meggyőző teljesítményt nyújtott a dán. A Mercedes DTM-es főnöke, Ulrich Fritz elárulta, hogy már a leigazolás lehetősége is felmerült.

Az Audiról és a BMW-ről már tudjuk, hogy nem fog változtatni 2016-ra a felállásán, míg a Mercedes még adós ezen bejelentéssel.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr228191588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása