F1 - STEVENS BIZTOS A JÖVŐJÉBEN

f1-abu-dhabi-gp-2015-will-stevens-manor-marussia-f1-team.jpg

A Manornál az idei évben versenyző Will Stevens meg van győződve arról, hogy nincs veszélyben a jövője.

A Manornál idén három pilóta is versenyzett. Az egyik autót Will Stevens vezette az év összes futamán, melyen el tudott indulni, míg a másikon két pilóta osztozkodott, mégpedig Roberto Merhi és Alexander Rossi. Azonban jövőre egy jelentős előrelépést várnak a sereghajtó gárdától, a Mercedes-motorok és a Williams-sebességváltók miatt.

Azonban a csapat jövő évi felállása körül van egy jó pár kérdőjel, noha a dinningtoniak brit versenyzője magabiztos a folytatást illetően, ami a csapattal való együttműködést illeti. Stevens a motorsport.com-nak elárulta, hogy 100%-ig biztos abban, hogy jövőre is maradhat a gárda versenyzője. Sőt, az angol pilóta már azon morfondírozott a népszerű portálnak adott interjúban, hogy miként fog alakulni számára a 2017-es szezon.

Stevensen kívül még hárman pályáznak minden bizonnyal a Manor üléseire. Ahogyan korábban arról már beszámoltunk, az esélyek közé tartozik még Rio Haryanto, Pascal Wehrlein és Alexander Rossi. Az idei évben 13 futamon is rajthoz álló Roberto Merhinek anyagi támogatók híján vajmi kevés sansza van arra, hogy jövőre is a Forma-1-ben maradjon.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr198190078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása