F1 - DENNIS SZERINT ÓRIÁSI HIBA VOLT 2013-RA ÚJ AUTÓT ÉPÍTENI

f1-bahrain-gp-2013-sergio-perez-mclaren-mp4-28-leads-team-mate-jenson-button-mclaren-mp4-2.jpg

A McLaren elnöke, Ron Dennis nem győzi szajkózni azt, hogy szarvashiba volt új autót építeni a 2013-as szezonra, holott a 2012-es konstrukció kiválóan mutatkozik. Mindez pedig az eredményekben is megmutatkozni.

A nagy múlttal rendelkező wokingi istálló mélyrepülése 2013-ban vette kezdetét, és idén a csapat fennállása egyik leggyengébb szezonját produkálta, miután csak a Manort előzték meg a konstruktőri pontversenyben, a 9. helyen zárva, igaz, már a 2013-as és a 2014-es év sem volt túlzottan szívderítő. Az pedig egyenesen nonszensz, hogy utoljára a 2012-es szezonzáró, brazil futamon állt a dobogó tetején McLaren-pilóta, mégpedig Jenson Button személyében. Alapjában véve három egészen jó idényt teljesített az akkor még Mercedes-motorokat használó wokingi alakulat, sőt, ha nem lett volna annyi gubanc az autó megbízhatóságával, akkor még Lewis Hamilton is meccsben lehetett volna a világbajnoki trófeáért. De mi is vetette ennyire vissza a McLarent?

Tudniillik, hogy a McLaren abszolút logikátlan módon épített új autót a 2013-as évre, azóta pedig az elnök Ron Dennis azt hajtogatja, hogy ballépés volt ez a csapat részéről, ugyanis ezen döntésnek a levét még most is isszák. Ugyanakkor Dennis kitart azon véleménye mellett, hogy jó döntés volt Mercedesről Honda-motorra váltani, és bízik benne, hogy rövidesen beérik a japánok kemény munkájának a gyümölcse.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr638175022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása