F1 - A GP2-BŐL ÉRKEZHET A MANOR EGYIK 2016-OS PILÓTÁJA?

f1-abu-dhabi-november-testing-2015-rio-haryanto-manor-f1-team.jpg

Ha minden igaz, egy újabb név került fel a Manor 2016-os ülésére pályázók listájára, legalábbis egy interneten terjedő dokumentum tanúsága szerint.

Immár csak a Manor adós 2016-os felállásának bejelentésével, a többi 10 csapat már abszolválta ezt a dolgot. Múltkor pedig a tulajdonos Stephen Fitzpatrick elárulta, hogy még az is előfordulhat, hogy a bejelentésre már csak a következő naptári évben kerül sor.

Azonban a mai nap a közösségi portálokon egy igencsak érdekfeszítő dokumentum kezdett el terjedni, mint a futótűz, melyből arra lehet következtetni, hogy már megvan a sereghajtó gárda egyik pilótája, mégpedig az elmúlt 4 évet a GP2-es szériában lehúzó Rio Haryanto személyében. A lapon pedig Indonézia ifjúsági- és sportminiszterének, Imam Nahrawi kézjegye szerepel. Ha minden igaz, akkor az indonéz állam nem kevesebb, mint 15 millió eurót lenne hajlandó fizetni a dinningtoni alakulatnak a versenyzői ülésért.

gp2-spielberg-2015-race-winner-rio-haryanto-campos-racing_1.jpg

A 23. életévét január 22-én betöltő Haryanto idén volt a legeredményesebb a GP2-ben, melynek pontversenyét a 4. helyen zárta, noha az év első felében összegyűjtött három futamgyőzelmének köszönhetően egy ideig még a második pozícióra is volt sansza. Korábban olyan ismertebb nevelőszériákban ment még, mint a GP3, vagy az AutoGP.

Íme az interneten terjedő dokumentum:

cv8cuptwsaaclxc.jpg

Fotó: motorsport.com, Twitter

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr658156638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása