F1 - BUTTON ELGONDOLKODOTT AZON, HOGY 2015 VÉGÉN VISSZAVONUL

f1-abu-dhabi-gp-2015-jenson-button-mclaren.jpg

A McLaren-Honda brit versenyzője, Jenson Button a Sky Sportsnak nagyon őszintén elmondta, hogy felmerült benne az, hogy az idei év végén elhagyja a Forma-1-et, főleg a McLaren ez évi nehézségei után.

Csak néhány, a bizonytalanság jegyében telő hét után került fel az i-re a pont Jenson Button Forma-1-es pályafutását illetően. Végül október 1-jén kiderült, hogy a 2009-es világbajnok a maradás mellett döntött, és mindenképpen kitölti kétéves kontraktusát a McLaren-Hondával.

Azonban Button most elismerte, hogy sokáig nem nagyon volt biztos benne, hogy érdemes lenne folytatni, főleg a McLaren és a Honda második házasságának tragikusra sikeredett első éve után. Az angol pilóta erősen gondolkodott azon, hogy egyáltalán kell-e ez neki. Volt olyan pillanat is számára az idei évben, amikor azt gondolta, hogy "nem vagyok biztos abban, hogy ezt akarom többet csinálni, és ott lenni, ahol vagyunk".

Azonban a mérnökökkel és az elnök Ron Dennisszel való konzultáció némi reményt adott a számára. Ezek után döntött úgy, hogy marad jövőre is, egy jobb szezonban reménykedve.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr148154666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása