F1 - MÁR MOST JOBB A 2016-OS MCLAREN AZ IDEINÉL!

f1-brazilian-gp-2015-jenson-button-mclaren-honda.jpg

Egy újabb optimista megnyilvánulás a McLaren részéről - a wokingiak szerint már most jobb a 2016-os autó, mint a 2015-ös autó, noha előbbivel még egy millimétert sem tettek meg.

A katasztrofálisan sikeredett 2015-ös év teljesen bepörgette a McLaren és a Honda dolgozóit Wokingban és Sakurában, hogy a 2016-os szezon ne legyen ennyire botrányosan rossz. A szakemberek szerint egyértelmű javulás várható a jövő évi versenyautótól.

Sőt, az F1i.com-nak a McLaren csapatfőnöke, Eric Boullier kijelentette, hogy a jövő évi autó már most jobb, mint a tavalyi. Míg a Honda Forma-1-es szekcióját vezető Yasuhisa Arai elmondta, hogy a motor teljesen új lesz, de a filozófia marad a régi.

Felettese szavait pedig kiegészítette a McLaren brit versenyzője, Jenson Button. Az angol elmondása szerint a következő területeken kell fejlődnie a tél folyamán az alakulatnak: belsőégésű motor, energia-visszanyerés, aerodinamika, mechanika.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr818152608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása