F1 - JÖVŐRE 12 TESZTNAPOT KAPOTT A PIRELLI

1431191172.jpg

A Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA) jövőre hat darab kétnapos tesztet fog biztosítani a Pirelli számára, hogy a Forma-1 hivatalos gumibeszállítója felkészülhessen a 2017-es változásokra.

A Pirelli örömteli hírt kapott az FIA-tól, miszerint a szövetség jövőre hatszor két napot engedélyezett az olasz-kínai cégnek, hogy megfelelően fel tudjanak készülni a 2017-es szabályváltozásokra.

A hír hallatán Paul Hembery nagyon pozitívan nyilatkozott az Autosportnak, azonban a Pirelli motorsport-igazgatója szerint már csak egy tesztautó kéne, amely a legeslegrosszabb esetben 10 éves. A szakember azt is elmondta, hogy legkésőbb 2016 júniusában elkezdenék tesztelni a 2017-re szánt, szélesebb gumiabroncsokat.

Fotó: autosport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr278152846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása