F1 - A FERRARI NEM SZERZŐDÖTT LE A MERCEDESTŐL LOPÓ MÉRNÖKKEL

f1-bahrain-gp-2015-nico-rosberg-mercedes-amg-f1-w06-and-sebastian-vettel-ferrari-sf15-t-ba.jpg

A Scuderia Ferrari azonnal reagált a tegnapi nap folyamán a Mercedes háza táján Benjamin Hoyle által kirobbant kémbotrányra. Az olasz gárda megerősítette, hogy szerződéskötésre eddig nem került sor, csupán formális kapcsolatfelvételre.

A Mercedesnél motormérnökként dolgozó Benjamin Hoyle még tavaly májusban jelezte munkaadóinak, hogy ez év decemberében lejáró kontraktusát nem kívánja meghosszabbítani.

Ám Hoyle a megengedettnél több "holmival" kívánt távozni a kétszeres konstruktőri bajnok gárdától, ez alatt pedig például a Magyar Nagydíj versenyelemzését kell érteni. A csillagmárkás alakulat október 19-én nyújtotta be a perdokumentumot a bíróságon.

Az üggyel kapcsolatban a Ferrari is megszólalt. A maranellói gárda tisztázta, hogy Benjamin Hoyle-lal eddig még csak a kapcsolatot vették fel, azonban szerződéskötésről nem esett szó.

Fotó: motorsport.com

Kováts Olivér

Még több hírért, érdekességért lájkolj minket a Facebookon!

A bejegyzés trackback címe:

https://brakingnewsmotorsport.blog.hu/api/trackback/id/tr848152188

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Braking News Motorsport

• Köszöntünk minden kedves Olvasót a Braking News Motorsporton! • Mottónk: Szenvedélyünk az autósport! • E-mail elérhetőségünk: brakingnewsmotorsport@gmail.com

sundaybelgium5-368788.jpg

Fordító / Translate

Impresszum, kapcsolat

süti beállítások módosítása